Mh17 Donbass planecrash memorial

Een dag in het crash gebied van de MH17

Gisteren 19-06-2018 een hele interessante, maar intensieve dag mogen beleven.

Een dag met de verhalen van mensen die hier wonen, verhalen van mensen die gewoon vertellen wat ze gezien hebben, niet omdat ze het moeten vertellen. Veel verschillende verhalen, veel verschillende waarnemingen. Emoties die naar boven kwamen bij mensen als ze terug dachten aan de tragedie die hier heeft plaatsgevonden met  de MH17. Emotioneel omdat er maar geen internationale hulp op gang kwam terwijl het gebied bezaaid lag met brokstukken en lichamen in de hete juli zon.

“Rutte II, zou zich de ogen uit de kop moeten schamen”

Dit duurde zo lang, dat men uiteindelijk zelf besloot met vrijwilligers en noodhulp diensten om spullen en lichamen te gaan bergen. Waarna ze notabene publiekelijk aan de schandpaal werden genageld door een regering waarvan de meeste onderdanen in het vliegtuig zaten.

Rutte II, zou zich de ogen uit de kop moeten schamen. En dan met name Frans Timmermans met zijn wanvertoning en toespraak, waarin hij de mensen in het gebied publiekelijk beschuldigd van plundering, hierbij gebruikmakend van knip en plakwerk van beeldmateriaal door de NOS om het ook nog eens te visualiseren op een manier waarop zichtbaar is dat men eigendommen van mensen verzameld.

Hieronder 2 links, de 1e met de volledige toespraak van Frans Timmermans, de 2e met het volledige beeld materiaal wat gebruikt is voor propaganda doeleinden door de NOS en uitleg wat er nu werkelijk gebeurde.

NOTE: let goed op het feit dat er tijdens de opname totaal geen geluiden van oorlog zijn!

https://www.rijksoverheid.nl/documenten/toespraken/2014/07/21/meeting-of-the-security-council-new-york-21-july-2014

https://www.youtube.com/watch?v=kZBSGorpLNc&list=PLsl08xjSCLfRxk7D0MLuYsJc5Ex2u-IOR&index=8&t=3s

Te walgelijk voor woorden dat een ramp van deze omvang zonder enige vorm van bewijzen gelijk aangegrepen word om de mensen hier in een kwaad daglicht te stellen, aan de andere kant wel te begrijpen van de Nederlandse minister van Buitenlandse zaken. Waarom vraagt u? Nou vlak voor de coup in Kiev zijn er drie nieuwe televisie zenders opgericht waar van er één financiële steun ontvangen heeft vanuit de Nederlandse ambassade, te weten Hromadske.TV, opgericht op 22 November 2013.

“Waarom vraagt u? Nou vlak voor de coup in Kiev zijn er drie nieuwe televisie zenders opgericht waar van er één financiële steun ontvangen heeft vanuit de Nederlandse ambassade.”

Wat mij het meest choqueerde was toch wel, dat het blijkbaar geen probleem was voor honderden journalisten uit alle delen van de wereld, hier ter plaatse konden zijn de dag erna, maar dat de westerse regeringen het sturen van experts en deskundigen enorm vertraagt hebben omdat het zogenaamd te gevaarlijk zou zijn.

Nu met eigen ogen het gebied gezien, enorm groot en uitgestrekt maar op dit moment volstrekt veilig. Ver van alle frontlinies. Uit berichten die ik gehoord heb blijkt ook dat na het bergen van de lichamen en het achter blijven van de brokstukken, Lukraak artillerie vuur op het gebied is gebruikt door de UAF, Ukranian armed forces. Terwijl tegelijkertijd in de westerse media idd werd gezegd dat het te gevaarlijk was voor experts om naar het gebied af te reizen.

Waarom werd er vanuit Kiev met opzet, willekeurig geschoten op het gebied waar de brokstukken lagen? Ik krijg zeer sterk het idee dat men de suggestie in de media wilde wekken dat het hier idd te gevaarlijk was en op deze manier bewust het onderzoek kon doen vertragen. Men kan namelijk geen rechtszaak beginnen op bepaalde bewijzen als deze niet binnen 24 uur veiliggesteld zijn.

Verantwoordelijken hiervoor zouden persoonlijk aansprakelijk gesteld moeten kunnen worden.

 

Een dag in het crash gebied van de MH17

You May Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *