Burgers van de DPR bestempeld als terroristen

De ATO zone

Na het referendum waarin duidelijk uitgesproken werd dat de bevolking zich hier wilde afscheiden van Oekraïne, werd de bevolking van de Donbass vogelvrij verklaard en de zone waar men woonde werd tot ATO-zone uitgeroepen (anti terrorism operation)
en ging men in Kiev over tot algehele mobilisatie. Men ging vanuit Kiev geen onderhandelingen aan, men stuurde gelijk zwaar militair materieel richting het oosten.
Van de één op de andere dag werd iedereen in het gebied tot terrorist verklaard. Mannen, vrouwen en kinderen.Nadat de eerste incidenten gebeurde welke levens kosten is men zich hier gaan organiseren in milities, vaak alleen bewapend met stokken en het jacht geweer van opa wat onder het bed lag.

Wat volgde was een burgeroorlog, een ongelijke strijd van lokale bewoners tegen getrainde militairen en buitenlandse huurlingen.
De vele wapens die men uiteindelijk gebruikt heeft zijn veelal buitgemaakt op lokale kazernes, oude tanks die als monument dienden werden gereed gemaakt en alles wat bruikbaar was werd ingezet.
Men heeft zelfs de wapens uit het WWII museum gehaald en gebruikt voor de verdediging.

 

“in plaats daarvan stuurde Kiev het leger”

 

Met de toen recente gebeurtenissen op het netvlies gebrand van wat er in Odessa was gebeurd, de slachting en het levend verbranden van mede burgers, hebben vele mannen en vrouwen zich bij de milities aangesloten om huis en haard te verdedigen tegen geweld
wat alleen maar op een genocide had uitgedraaid als men er niets tegen had ondernomen. Er had een normale dialoog plaats kunnen vinden maar in plaats daarvan stuurde Kiev het leger.

 

“Ik wil niet wijzen naar de soldaten die gemobiliseerd werden door Kiev”

 

Dit alles gesteund en van te voren gepland met hulp vanuit de EU en in opdracht van de VS die de Maidan hebben op gezet. Ik wil niet wijzen naar de soldaten die gemobiliseerd werden door Kiev,
deze jonge mannen werd ook maar gezegd wat ze moesten doen en gebruikt als instrument.

 

“Svoboda, Pravy sector, Aidar bataljon”

 

Het zijn de extreem rechtse elementen die vanaf het begin actief waren op de Maidan, de partijen als Svoboda, Pravy sector, Aidar bataljon, Partijen die ongeacht de verliezen aan welke kant dan ook, er baat bij hadden om deze oorlog te voeren.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Svoboda_(partij)

https://nl.wikipedia.org/wiki/Rechtse_Sector

https://en.wikipedia.org/wiki/Aidar_Battalion

Net een stukje propaganda van Oekraïense zijde zitten kijken en daar werd gesteld dat als men ziet dat men hun hond achterlaat terwijl men zelf naar veiligheid gebracht word, dat men dan gelijk weet met wat voor soort mensen men te maken heeft.

Deze mensen waren moeders en vaders, welke hun gewone leven leidde en de mogelijkheid geboden werd om vluchten voor het geweld, met kon met overvolle bussen weg gevoerd worden van totale vernietiging die gebracht werd vanuit Kiev,
er moesten keuzes gemaakt worden en in het heetst van de strijd worden er keuzes gemaakt die misschien niet altijd even zinnig lijken voor de buitenstaanders. Geloof me, ikzelf ben ook gek op mijn honden, maar als ik voor de keuze sta dan gaat mijn gezin toch ook echt voor.

“Het antwoord van Kiev op het uitbrengen van hun stem, zag er zo uit.”

  

De foto’s heb ik gemaakt op 21-6-2018, en geven aan hoe men in Kiev over de burgers dacht, zij zijn het die hier met zwaar materiaal naartoe zijn gekomen en zij zijn het die dit hebben veroorzaakt.
Dit is een woonwijk waar mensen woonden, geen soldaten, mensen die hun stem hadden uitgebracht. Het antwoord van Kiev op het uitbrengen van hun stem zag er zo uit.

Maak even de voorstelling van uw eigen veilige woonwijk en dat deze er ineens zo uitziet, zou u ze verwelkomen? Zou u de wapens opnemen?

Burgers van de DPR bestempeld als terroristen

You May Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *